Prvi šolski dan

Kot vsako leto, so tudi tokrat počitnice prehitro minile. V sredo, 1. 9. 2021, pričnemo s prvim šolskim dnem v novem šolskem letu.

Na prvi šolski dan se zberemo ob 8. uri na igrišču, kjer vas bodo pričakali ravnateljica in vaši učitelji. Po uvodnem pozdravu boste imeli do malice razredno uro z razredničarko. Po malici bo potekal pouk po urniku. Na kosilo se morate prvi dan prijaviti.

Prvošolčki pridete v telovadnico šole s starši ob 10. uri. Razredničarka Magda vas nestrpno pričakuje, Lili in Bine pa vam pripravljata kup prijetnih presenečenj. Za starše je obvezen pogoj PCT in uporaba maske.

Z razvozi bomo pričeli ob 12.50.

Učenci od 7. do 9. razreda lahko, v skladu z okrožnico MIZŠ, prevzamete teste za tedensko samotestiranje v lekarni z zdravstveno kartico.

V skupnih prostorih so še vedno potrebne maske, v učilnicah pa veljajo  enaka pravila nošenja kot lani, in sicer za vse zaposlene ter učence od 6. do 9. razreda.

Vsi učenci vstopate v šolo skozi glavni vhod. Starši učencev razredne stopnje svoje otroke pospremite do glavnega vhoda, kjer jih ob koncu pouka tudi prevzamete, v kolikor ne gredo na šolski razvoz.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja