Obvestilo – predvideno ponovno odpiranje vrtca z 18. 5. 2020

Spoštovani starši,

predvideno je postopno sproščanje ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19 ter odpravljanje omejitev na področju šolstva in predšolske vzgoje. Sklep ministrice bo določal, da bodo z 18. 5. 2020 vrtci ponovno odprli svoja vrata. Delo bo potekalo v skladu s Priporočili za ponovno odprtje vrtcev v času posebnih razmer in Higienskimi priporočili za vrtce v času epidemije Covid-19.

Vzgojiteljica vašega otroka vam bo v ponedeljek poslala Izjavo staršev pred vstopom otroka v vrtec, ki jo morate podpisati vsi starši, ki želite, da se otrok vrne v vrtec (Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec). Brez izjave otroka ne bomo mogli sprejeti v vrtec. Pri tem upoštevajte zdravstvene omejitve za otroke, ki jih je izdal RKS za pediatrijo.

Izjavo oddajte do torka, 12. 5. 2020 do 12. ure, da lahko pričnemo z načrtovanjem skupin. V prvem starostnem obdobju je priporočeno 8 otrok na skupino, v drugem starostnem obdobju pa 10 otrok.

Starši, ki otroka NE boste pripeljali v vrtec, boste oproščeni plačila. Za vse ostale otroke pa bo pripravljen obračun od 18. 5. 2020 v skladu z veljavno zakonodajo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja